AUTOKINO / Petak, 1.9.2017. 21:00h

 

Po prvi puta, ove godine, ususret festivalu, u Krapini se u petak 1. rujna 2017. otvara jednodnevno Autokino na lokaciji igrališta OŠ Augusta Cesarca u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Krapina – Kina Krapina pod pokroviteljstvom Grada Krapine.

Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Poseban je doživljaj pogledati film iz udobnosti svog automobila pod zvjezdanim nebom sa svojim odabranim društvom. Ako nemate automobil ili ne uspijete uhvatiti mjesto, možete doći i bez limenog ljubimca. U tom slučaju bit će vam dovoljna dekica, s kojom možete sjesti na okolnu zelenu površinu i uživati u filmu.

Ovogodišnji ljetni kinohit „Pirati s Kariba: Salazarova osveta“ prikazuje se na velikom Airscreen platnu, a zvuk se hvata radijskim prijemnikom u automobilu preko zasebne radijske frekfencije. Zvuk će se čuti i vani preko nekoliko zvučnika postavljenih na samom igralištu.

Očekuje vas bogata ponuda pića i nezaobilazne kokice uz glazbeni program prije početka projekcije.

Prostor Autokina na igralištu OŠ Augusta Cesarca otvara se u 19.30, a projekcija filma započinje oko 21.00. Preporučujemo raniji dolazak kako bi se izbjegle gužve oko ulaza u prostor Autokina.

 

IZVORNO IME: Pirates of the Caribbean: Salazars Revenge
REDATELJ: Joachim Ronning, Espen Sandberg | ŽANR: akcija, avantura
ULOGE: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kevin R. McNally, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush
TRAJANJE FILMA: 129 minuta | DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:
Johnny Depp vraća se na veliko platno kao legendarni, neustrašivi anti-junak Jack Sparrow u novom nastavku Pirata s Kariba: Salazarova osveta. Uzbudljiva avantura vodi nas do nesretnog kapetana Jacka koji osjeća jake vjetrove loše sreće kako pušu u njegovom smjeru kad smrtonosni duhovi mornara, predvođeni strašnim kapetanom Salazarom (Javier Bardem), pobjegnu iz Đavoljeg trokuta odlučni ubiti sve pirate na moru, a posebno Jacka. Njegova jedina nada za opstankom leži u legendarnom Posejdonovom trozubu, ali da bi ga pronašao mora stupiti u savez s prelijepom, briljantnom astronomkinjom Carinom Smyth (Kaya Scodelario) i tvrdoglavim mladim mornarom Henryjem iz Kraljevske mornarice (Brenton Thwaites). Na čelu Umirućeg galeba, svog žalosnog, malog, oronulog broda, kapetan Jack nastoji ne samo preokrenuti svoju zlu kob već i spasiti vlastiti život pred najstrašnijim i najpakosnijim neprijateljem s kojim se ikad suočio.