AUTOKINO, petak, 31.8.2018., 21 sat

 

 

I ove godine, ususret festivalu, možete uživati u kinu hitu u Autokinu!

U petak, 31.8. 2018., na lokaciji poligona u Mihaljekovom Jarku, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Krapina – Kina Krapina, a pod pokroviteljstvom Grada Krapine, prikazivat će se film JURSKI SVIJET: PAD KRALJEVSTVA!

Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Poseban je doživljaj pogledati film iz udobnosti svog automobila pod zvjezdanim nebom sa svojim odabranim društvom. Ako nemate automobil ili ne uspijete uhvatiti mjesto, možete doći i bez limenog ljubimca. U tom slučaju bit će vam dovoljna dekica, s kojom možete sjesti na okolnu zelenu površinu i uživati u filmu.

Ovogodišnji ljetni kinohit „Jurski svijet: pad kraljevstva“ prikazuje se na velikom Airscreen platnu, a zvuk se hvata radijskim prijemnikom u automobilu preko zasebne radijske frekvencije. Zvuk će se čuti i vani preko nekoliko zvučnika postavljenih na samom poligonu.

Očekuje vas bogata ponuda pića i nezaobilazne kokice uz glazbeni program prije početka projekcije.

Prostor Autokina na poligonu u Mihaljekovom Jarku otvara se u 19.30, a projekcija filma započinje oko 21.00. Preporučujemo raniji dolazak kako bi se izbjegle gužve oko ulaza u prostor Autokina.

 

IZVORNO IME: Jurassic World: Fallen Kingdom
REDATELJ: J.A. Bayona  |  ŽANR: Akcija,  avantura,  SF
ULOGE: Bryce Dallas Howard,  Chris Pratt,  Ted Levine,  Jeff Goldblum,  Toby Jones
TRAJANJE FILMA: 128 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:

Uz sve čudo, avanturu i uzbuđenje koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti kina, ovo jedinstveno filmsko ostvarenje, 7. lipnja 2018. u hrvatska kina vraća omiljene dinosaure i ostale stanovnike Jurskog svijeta.

Novi nastavak fantastičnog serijala, Jurski svijet: Pad Kraljevstva, redatelja J.A. Bayona, donosi nam nove, zapanjujuće vrste, koje su sposobne utjerati strah u kosti kao ni jedne ikada prije.

Zvijezde serijala Chris Pratt i Bryce Dallas Howard ostaju vjerni Jurskom svijetu i u ovom nastavku, a uz njih se vraćaju i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg i Colin Trevorrow. Glumačkom dvojcu Pratt i Howard, ovoga se puta pridružuju James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, te Rafe Spall, dok BD Wong i Jeff Goldblum također nastavljaju svoje uloge.

Fantastični svijet dinosaura u novom nastavku publici donosi više akcije, avanture i adrenalina no ikad. Ne propustite svjedočiti bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo.