AUTO KINO – petak, 6.9.2019. 21.00 sat

Po treći puta za redom, ponovo u Krapini uoči Festivala, na lokaciji poligona u Mihaljekovom Jarku, moći ćemo pogledati film iz svojih limenih ljubimaca. U petak, 6. rujna otvara se jednodnevno Auto kino u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Krapina pod pokroviteljstvom Grada Krapine. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan. Poseban je doživljaj pogledati film iz udobnosti svog automobila pod zvjezdanim nebom sa svojim odabranim društvom. Ako nemate automobil ili ne uspijete uhvatiti mjesto, možete doći i bez limenog ljubimca. U tom slučaju bit će vam dovoljna dekica, s kojom možete sjesti na okolnu zelenu površinu i uživati u filmu. Novi nastavak filma „Spider-man: Daleko od kuće“ prikazuje se na velikom Airscreen platnu, a zvuk se hvata radijskim prijemnikom u automobilu preko zasebne radijske frekvencije. Zvuk će se čuti i vani preko nekoliko zvučnika postavljenih na samom poligonu. Uz glazbeni program prije početka projekcije, očekuje vas bogata ponuda pića i nezaobilazne kokice. Prostor poligona u Mihaljekovom Jarku otvara se u 19,30 sati, a projekcija filma započinje oko 21,00 sat. Preporučujemo raniji dolazak kako bi se izbjegle gužve oko ulaza u prostor Autokina.

IZVORNO IME: Spider-Man: Far from Home  | REDATELJ: Jon Watts  |  ŽANR: akcija,  avantura ULOGE: Tom Holland,  Jake Gyllenhaal,  Zendaya,  Samuel L. Jackson TRAJANJE FILMA: 130 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA: Nakon događaja s Osvetnicima Peter Parker s prijateljima odlazi na ljetni odmor u Europu. No mirni odmor im prekida opasni Mysterio.