Kazališna predstava: Umišljeni bolesnik / 7.12.2018. 19:30

Iako je ovo Moliereovo djelo stvoreno u 17. stoljeću i dan danas je vrlo aktualno te od početka do kraja publiku nasmijava do suza.
„Umišljeni bolesnik“ jedan je od onih klasika koji nikada ne zastarijevaju i uvijek uspješno komuniciraju s publikom. S obzirom na to da živimo u doba kada internetom kruži mnoštvo informacija, nerijetko i pogrešnih, te smo svi skloni povremnoj medicinskoj samodijagnostici i otkrivanju kojekakvih boleština, ne čudi da je Molièreov komad itekako aktualan i danas. No treba imati na umu činjenicu da on u sebi krije i mnoge druge teme osim satire medicine i liječnika, poput teme ljubavi dvoje mladih i pravo na ljubav, a tu je i klasična priča o zloj maćehi.
Redatelj: Krešimir Dolenčić
U predstavi igraju: Enes Vejzović (i to u naslovnoj ulozi), Barbara Nola, Anja Đurinović, Anja Šovagović Despot, Sven Šestak, Igor Kovač, Siniša Ružić, Đorđe Kukuljica, Filip Šovagović, Natalija Đorđević, Matija Antolić i Iva Peter Dragan.
Ulaznice za predstavu po cijeni od 50,00 kuna mogu se kupiti na blagajni Festivalske dvorane od utorka do petka u vremenu od 13-17 sati, sat vremena prije predstave te putem www.ulaznice.hr

Za kupljenih 10 i više ulaznica cijena ulaznice je 40,00 kuna. Popust je moguće ostvariti isključivo kupovinom na blagajni Festivalske dvorane.

Trajanje: 100 minuta

                            

Tagovi: