Kazališna predstava: Zaboravi Hollywood / Petak, 8.2.2019. u 19:30 sati

      
Teatar Gavran
Glume: Željko Königsknecht, Jakov Gavran
Režija: Miroslav Međimorec
U protekla dva desetljeća “Zaboravi Hollywood” premijerno se izvodio od Hrvatske, Austrije i Slovačke pa do daleke Indije, nailazeći na topao prijem publike i kritike. Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.
Na 10. festivalu “Glumište pod murvom” predstava “Zaboravi Hollywood” osvojila je Nagradu za najbolju predstavu u cjelini. Najboljim glumcem festivala proglašen je Željko Konigsknecht za ulogu ostvarenu u predstavi “Zaboravi Hollywood”.
Ne festivalu 6. Bobijevi dani smijeha 2017.u Zagrebu Jakov Gavran je dobio nagradu za najbolje glumačko ostvarenje, a za ulogu Mateja u predstavi “Zaboravi Hollywood”.
Ulaznice za predstavu po cijeni od 50,00 kuna mogu se kupiti na blagajni Festivalske dvorane od utorka do petka u vremenu od 13-17 sati, sat vremena prije predstave te putem www.ulaznice.hr
Za kupljenih 10 i više ulaznica cijena ulaznice je 40,00 kuna. Popust je moguće ostvariti isključivo kupovinom na blagajni Festivalske dvorane.